fbpx
+359 882 877 526 / +359 878 845 468 ps_leonardo@mail.bg

Тази вечер в Канев център се проведе Коледният благотворителен концерт „Надежда за всеки“ на ПЧСУ „Леонардо да Винчи“ и приятели. По традиция бе организиран и коледен базар с предмети изработени от леонардовци.

Специално празнично приветствие към всички присъстващи бе отправено от зам.-ректора по интернационализация и комуникационна политика на РУ доц. д-р Десислава Атанасова.

Своя първи английски валс на сцената изпълниха децата от детската градина, своята коледна премиера и имаше Школата за творческо писане на ПЧСУ „Леонардо да Винчи“. Леонардовци от всички възрасти изпълниха коледни песни на различни езици, танцуваха и зарадваха публиката с музикалните си изпълнения.

Тази година благотворителният концерт бе подкрепен от танцьорите от THE CENTRE, талантливите Никола Желязков от детска опера – Русе и Анна Карадимова от Държавна опера Русе, всеотдайните игриви „Нашенци“.

Ученическият съвет реши средствата от благотворителния концерт и коледния базар, които са 2090 лева, да бъдат дарени на фондация „Александър Русев“.

За поредна година учениците от ПЧСУ „Леонардо да Винчи“ показаха, че умеят да даряват надежда за всеки.