fbpx
+359 882 877 526 / +359 878 845 468 ps_leonardo@mail.bg

Частна детска градина 

Леонардо да Винчи

 

Частна детска градина „Леонардо да Винчи“ е част от Първо частно средно училище „Леонардо да Винчи“. Нашата компетентност се основава на деветнайсет годишен опит в сферата на образованието и ранното чуждоезиково обучение. В детската градина се обучават деца от 2,5 до 6 годишна възраст.
Следваме високи стандарти за образование и грижа, създаваме образователна среда, която насърчава креативността и интелектуалния растеж. Съчетаваме игри, творчество и иновации с педагогически опит, стимулирайки любопитство и креативно мислене. Нашата страст е да подпомагаме малките умове да разгърнат своя потенциал чрез индивидуален подход. Държим на общността и силната връзка родител-учител-дете.

Възпитаваме и учим децата по одобрените от МОН програми и учебни помагала и в допълнение прилагаме авторски обучителни материали, създадени в работата ни по множество европейски проекти.

Предлагаме целодневна грижа, прясно приготвена храна, съобразена с нуждите на децата, удобно местоположение в центъра на град Русе и часове на работа съобразени с графика на родителите. Динамично организиран ден със забавни образователни дейности и отлична подготовка за училище. Обучението покрива всички изисквания на българската образователна система.

Последвайте ни във Facebook.

Галерия: